OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Třídy 1.A a 2.B na Máchově jezeře

První den třídy 1.A a 2.B odjely autobusem směr Máchovo jezero. Cestou jsme se stavili na krátkou procházku na Čertovy hlavy v Želízech. Na vyhlídce jsme měli půlhodinový rozchod. Poté jsme se vydali k autobusu a jeli do našeho kempu Jachta. Když jsme dorazili, tak jsme se šli ubytovat do chatek. Po vybalení jsme procházeli okolí a šli jsme se vykoupat do rybníku (poznámka: Máchovo jezero je ve skutečnosti rybník). Když jsme se vrátili, tak jsme měli čas na přípravu na večeři. Po večeři byl program – po skupinách jsme soutěžili ve hře Riskuj. Výherci obdrželi odměnu v podobě dobrot. Po programu bylo volno.

Druhý den jsme začali snídaní, po které nás čekal celodenní výlet. Autobus nás dovezl pod hrad Bezděz, poté jsme šli pěšky nahoru. Na hradě jsme měli čas na jeho prozkoumání. V poledne byl sraz a vyrazili jsme směr fotbalgolf. Trasa byla dlouhá 6 kilometrů a šli jsme příjemnou cestou lesem. Při další velké zastávce jsme si mohli vyzkoušet zahrát fotbalgolf, pro spoustu z nás to byla nová zkušenost. Strávili jsme tam zhruba dvě hodiny. Náš výlet pokračoval do přístaviště v Doksech. Čekali jsme na parník, kterým jsme jeli zpátky k našemu kempu. Kdo chtěl, měl možnost se po příjezdu ještě vykoupat, zbytek vyrazil do kempu. Za tento den jsme ušli přes 10 kilometrů. Následně nás čekala už jenom večeře. Po večeři jsme si začali pomalu balit věci, poklízet a připravovat chatky k navrácení.

Třetí den jsme dobalovali, věnovali se úklidu a šli na snídani. Po snídani jsme předali chatky majiteli a opustili kemp. Do Berouna jsme dorazili v poledne. Výlet jsme si moc užili, bylo to pro nás něco nového. Těšíme se na další zážitky se třídou.

Sepsal kolektiv 1.A

Třídy 1.A a 2.B na Máchově jezeře