OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

„Účetní souboj“ studentů 4. ročníků

Ve čtvrtek 21. prosince 2023 se konal 16. ročník tradiční soutěže MÁ DÁTI – DAL o nejlepšího účtaře 4. ročníků. Ze třídy 4. A se zúčastnili studenti ve složení Kateřina Celnerová, Jan Filipp, Ondřej Kutina, Oliver Sedláček, David Smilenov. Třídu 4. B reprezentovali Nicol Hyková, Jakub Málek a Jiří Titel. Třídu 4. L zastupovali studenti Bohumil Cíza, Barbora Chowanioková, Jiří Křivohlavý a Anna Kůtová.

Soutěž probíhala formou testu na počítači v aplikaci E-testy Ing. Pavla Štohla, který byl složen ze 2 částí: otázky s jednou správnou odpovědí v limitním čase 45 minut a výběr účtování v čase 33 minut.

Slavnostní vyhlášení se konalo po vyhodnocení soutěže v aule školy s těmito výsledky:

Na 1. místě se umístil Jiří Křivohlavý ze 4. L, na 2. místě skončil Ondřej Kutina ze 4. A, 3. místo patří Kateřině Celnerové, též ze 4. A, 4. místo si proúčtoval opět student 4. A Jan Filipp a pětici „top“ účtařů zakončil Bohumil Cíza ze 4. L.

Pětice nejlepších se účastní v lednu 2024 online předkola celostátní soutěže. Ti nejlepší ze všech přihlášených škol se účastní celostátní soutěže ve Znojmě, která se bude konat v březnu 2023.

Všem soutěžícím děkujeme za účast a těm nejlepším gratulujeme!

Za sekci účetních Ing. Jiřina Paterová a Ing. Jana Palečková

„Účetní souboj“ studentů 4. ročníků