OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Tři zájezdy do předvánočních Drážďan

Ve středu 6. prosince 2023 připravily Mgr. Simona Baštová a Mgr. Soňa Nekvindová pro zájemce z ekonomických a pedagogických oborů zájezd do Drážďan. Kromě prohlídky města si účastníci užili vánoční trh a ochutnali místní dobroty. V 15.30 se ještě přesunuli do menší, ale stejně malebné Míšně, kde strávili dvě hodiny

Zapsala Mgr. Simona Baštová

Adventní čas je pro mnoho lidí spojen s návštěvou vánočních trhů. Také studenti třídy 3.A a 1.PB měli 11. prosince 2023 možnost takové trhy zhlédnout v Drážďanech. Nasáli zde předvánoční atmosféru, ochutnali místní speciality, nakoupili dárky. Historické centrum tohoto saského města je neveliké, a tak se jeho památky snadno prohlédnou během jednoho dne. Studenty nadchl např. kostel Frauenkirche nebo známý Zwinger.

Zapsala: Mgr. Z. Vaculíková

Ve středu 20. prosince 2023 vyrazila třída 1.L se svým třídním Mgr. Tomášem Soukupem  a PhDr. Magdalenou Korbovou vlakem do Vídně. Ačkoliv panovaly obavy ze zpoždění na železnici, vlaky jely přesně a vše klaplo. Po krátké prohlídce města třída zcela podlehla nákupní horečce a na trzích nebo v přilehlých nákupních centrech zanechala velkou část svých úspor.

Zapsal Mgr. Tomáš Soukup

Tři zájezdy do předvánočních Drážďan