OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Třída 2.A na výletech v Praze i u moře

I v letošním roce se konalo na konci června sportování u moře v Chorvatsku, kterého se zúčastnili žáci a žákyně ze třídy 2.A, ale i někteří letošní absolventi  v doprovodu Mgr. Věry Svobodové. Během osmidenního zájezdu v posledních červnových dnech byli účastníci ubytováni v kempu Straško na ostrově Pag  v moderních mobilhoumech jen pár metrů od moře. Každý den chodili na pláž, do bazénu, ale především sportovali – hráli volejbal, fotbal, stolní tenis, nohejbal, zúčastnili se aqua aerobiku nebo jógy, navštěvovali též místní posilovnu.

Část třídy 2. A, která neodcestovala na školní výlet do Chorvatska a zůstala v Berouně, taktéž nezahálela. V pondělí 27. června 2022 se spolu s Mgr. Simonou Baštovou vydala na kulturně vzdělávací výlet do našeho hlavního města Prahy. Navštívili Národní muzeum a po jeho prohlídce, která se všem velmi líbila, a po krátkém obědě zamířili do kina na neméně zajímavý akční film Jurský park: Nadvláda.

Úterý 28. června 2022 bylo ve znamení sportu, a tak opět vlakem vyrazili do Prahy, kde zvládli krátkou procházku městem, na jejímž konci čekala bobová dráha. I přes počáteční strach některých zúčastněných si jízdy dolů, ale i nahoru, pěkně užili.

Třídenní výlet zakončili ve středu 29. června 2022 krátkou procházkou v okolí Berouna.

Třída 2.A na výletech v Praze i u moře