OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Pomaturitní ples třídy 4. B

Dne 24. června 2022 se konala odložená premiéra Maturáku ve filmu, alias maturitní ples třídy 4. B, který byl původně naplánovaný již na leden letošního roku. Maturanti si tedy netradičně nejprve složili zkoušku dospělosti a až poté mohli svůj volný čas věnovat přípravám plesu a užít si maturitní ples jak se sluší a patří.

Maturitní ples zahájili maturanti videem na motivy z filmu Protivný sprostý holky, které představilo všechny maturanty a celé téma plesu. Hned po videu následovalo předtančení na písně z filmu Největší showman. Vzhledem k nevyváženému počtu maturantů třídy 4. B, která obsahovala 10 chlapců, ale pouze 7 dívek došlo k velice netradičnímu doplnění předtančení z řad učitelského sboru. Předtančení doplnily třídní učitelka Ing. Jana Svobodová, zástupkyně třídní učitelky Mgr. Věra Svobodová a dále nejoblíbenější učitelka třídy Ing. Jana Palečková.

Po předtančení mohli diváci zhlédnout vystoupení Pole dance Julie Nachtigalové z tanečního studia Julie Poledance a poté už se mohli těšit na hlavní hřeb večera, tedy samotné šerpování maturantů. Po klasickém šerpování přišly na řadu další obvyklosti jako zlatý déšť nebo tanec s profesory a rodiči a následovala volná zábava, která byla v průběhu večera obohacována např. vystoupením tanečního centra R.A.K. nebo losováním hlavních cen tomboly.

Ples vyvrcholil přesně o půlnoci, kdy maturanti předvedli své půlnoční překvapení, samozřejmě jak jinak, než na motivy známých filmů. Poté již následovala diskotéka a oprávněné oslavování vstupu našich sedmnácti maturantů do světa dospělosti.

Všem maturantům ze třídy 4. B přejeme do života jen to nejlepší a třída 4. B děkuje všem zúčastněným za skvělou oslavu jejich ojedinělé premiéry, která neměla obdoby!

Zapsala třídní učitelka 4. B Ing. Jana Svobodová

 

Pomaturitní ples třídy 4. B