OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Projektový den třídy 3.B

Dne 13. června 2022 se uskutečnila akce „PONDĚLÍ A CO?!“, kterou organizovali studenti třídy 3. B  v rámci předmětu Ekonomický seminář. Tato akce byla určena pro studenty prvních a druhých ročníků ekonomických oborů a probíhala na stadionu Lokomotiva Beroun. Studenti a studentky byli rozděleni do 27 skupin napříč jednotlivými třídami v ročníku. Organizátoři z 3.B pro ně připravili úkoly v různých disciplínách – historie, peníze, zdraví, sport, ekonomika, rap a móda, drogy a alkohol, hlavolamy, věřte – nevěřte, známé osobnosti, sexuální výchova, etiketa a zeměpis .

Na každém stanovišti byli účastníci seznámeni s určitým tématech a organizátoři pak zadávali týmům malé testy. Každá skupina s sebou nosila hodnotící kartičku, kam jim byly zapisovány výsledky.

Po skončení akce provedli pořadatelé z 3. B hodnocení jednotlivých disciplín a týmů. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskutečnilo ve středu 15. června 2022 v tělocvičně školy. První tři týmy druhých a prvních ročníků dostaly odměny v podobě sladkostí.

Projekt byl zaměřen na práci v týmu s odpovědností a specializací na dramaturgii, produkci, marketing, finance. Cílem projektu bylo zlepšení komunikace v rámci skupiny, sebeprosazení, organizace činností, rozdělení rolí a uplatnění svých předností.

Projektový den se velmi povedl. Každý z řad organizátorů i soutěžících si odnesl hezké zážitky.

Zapsala Ing. Jana Palečková

Projektový den třídy 3.B