OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Třeťáci prezentovali odborné stáže

V úterý 31. května 2022 třída 3.B  prezentovala poznatky ze svých odborných stáží, které absolvovali ve dnech 16. – 27. května 2022. V letošním roce byla tato odborná praxe zkrácena z důvodu covidové výuky v předcházejících letech. Studenti a studentky působili ve firmách, podnicích a úřadech v Berouně, Hořovicích, Králově Dvoře, Zdicích, Žebráku, Točníku, Cerhovicích, Rudné, Praze a Domažlicích. Každý den pracovali 6 hodin v oborech administrativa, účetnictví, ekonomika, písemná a elektronická komunikace

Každý prezentující měl 10 minut na to, aby popsal své dojmy  ze stáže komisi složené z Ing. Lenky Jindrákové, Mgr. Věry Svobodové a Mgr. Veroniky Zemkové (zastupující firmu Partners Financial Service,a.s Beroun). Jednotná forma prezentací je předem dána, přesto všichni studenti prokázali svůj osobitý přístup a jejich vystoupení byla na úrovni. Přínosem čtrnáctidenních stáží bylo seznámení s konkrétní činností, ale i navázání kontaktů žáků s firmami, do kterých mohou jít o prázdninách na brigádu. Některým žákům byla nabídnuta i práce po ukončení školy.

Ve čtvrtek 9. června 2022 prezentovala odborné stáže třída 3.A a v úterý 14. června třída 3.L před komisí složenou z Ing. Eriky Postolkové a Ing. Angeliky Hrbkové.

Třeťáci prezentovali odborné stáže