OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Exkurze u berounské policie

Blíží se závěr studia žáků a žákyň 4. ročníků, kteří kromě blížící se maturitní zkoušky musejí řešit, co budou dělat dál po škole. Někteří z nich uvažují o práci u Policie ČR, a proto díky vstřícnosti vedení policie v Berouně byla zajištěna prohlídka s prezentací.

Ve čtvrtek 3. února 2022 se vypravilo 16 studentů a studentek ze 4.B, ale i 2 studentky z pedagogických oborů pod vedením Mgr. Jany Svobodové a PaedDr. Hany Fechtnerové na územní odbor v Berouně sídlící v Tyršově ulici. Zde je uvítal a provázel ředitel odboru plk. Mgr. et Mgr. Stanislav Znor, DiS., který účastníkům exkurze podrobně vysvětlil, v čem je výjimečná práce u policie a jak se rozdělují jednotlivé odbory. Dále je seznámil s přijímacím řízením, které pak detailně vysvětlil. Poté si naši maturanti a maturantky prohlédli budovu policie a na závěr jim mladí policisté předvedli různá zásahová vozidla.

Všichni účastníci i účastnice exkurze byli velmi spokojeni. DĚKUJEME berounskému vedení policie za ochotu a vyčerpávající prezentaci spojenou s ukázkami techniky. Věříme, že někteří naši absolventi posílí řady policistů.

Exkurze u berounské policie