OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Předvánoční kultura tříd 2. A a 2. L

Ve čtvrtek 19. prosince 2019 navštívili studentky a studenti tříd 2. A a 2. L v doprovodu svých třídních Ing. Jany Palečkové a Ing. Marty Petrášové představení v Hudebním divadle v Karlíně.

Vlakem Českých drah jsme dojeli na Hlavní nádraží v Praze, odkud došli pěšky na Náměstí Republiky na vánoční trhy. Krásnou procházkou ulicí Na Poříčí všichni dorazili před divadlo.

Zábavná show „Jak se dělá muzikál“ není klasické představení, ale je to komedie, která humorně ukazuje, jak vypadá martyrium od výběru titulu muzikálu, přes konkurz, první čtenou zkoušku až po aranžovací zkoušku na jevišti. V průběhu představení jsme též nahlédli do zákulisí živého orchestru, dirigent Kryštof Marek nám představil jednotlivé členy souboru, z nichž si každý „střihnul“ sólo.

Celou zábavnou poutí nás provázel autor scénáře a režisér Antonín Procházka a nejpovolanější mistři – průvodci jednotlivých muzikálů byli Iva Pazderková, Markéta Procházková, Bára Šampalíková, Dominika Býmová, Ines Ben Ahmed, Václav Noid Bárta, Martin Písařík, Denny Ratajský a Ivo Hrbáč.

Pokud chcete strávit přiměřený čas kulturním zážitkem, chcete se zasmát, pobavit, zaposlouchat do známých melodií z muzikálů, tak toto show je to pravé!

Zapsala: Ing. Jana Palečková a Ing. Marta Petrášová

Předvánoční kultura tříd 2. A a 2. L